Opplæringer

Mountains view at sunset

Opplæringer og utviklinger tilpasset dine behov.

Som en global leder innen markedet for yrkesopplæring tilbyr vi innovative opplæringer og utviklingsmuligheter som omfatter mange ulike felt og bransjer og er tilpasset dine behov. Våre opplæringer er både stedsbasert og nettbasert som gir deg muligheten til å oppnå dine opplæringsmål uansett hvor du befinner deg.

I den stadig akselererende verden er det vesentlig å holde tritt med de raskt endrende seg standardene, regelverkene og teknologiene. Personer og firma som har tilgang til relevant opplæring får støtten de trenger til sin profesjonelle utvikling og viser større motivasjon i sin virksomhet som følge av sin avanserte kunnskap som der igjen overføres direkte til den økende produktiviteten.

Vi har en godt dokumentert historie av gjennomførte opplæringer - åpne, stedsbaserte, eLEarning, nettbaserte og hybride for de største og mest anerkjente bedriftene og organisasjonene i verden.

Våre opplæringer ledes av eksperter som går utover teoretiske spørsmål og bruker verdifulle referanser og eksempler fra livet. Dette gir oss muligheten til å gjennomføre opplæringer av høy kvalitet rettet mot ansatte på ulike nivåer i organisasjonen, på et valgfritt sted i verden.

Miljø

Vårt tilbud av opplæringer om bla. ISO 14001 og klimaendringer samt ISO 5001 og ekspertise innen biodrivstoff vil hjelpe din organisasjon å ha en mer bærekraftig virksomhet og møte miljøkravene.

Meld deg på i dag

Hard hat

Helse og Sikkerhet

Skap et trygt arbeidsted for dine ansatte, sørg for at de er godt kvalifisert, kjenner godt til sine mål og oppgaver or er vurdert tilsvarende. Innenfor vårt samarbeid med deg og din bedrift tilbyr vi HMS opplæring i din bransje, kurs som vil gi deg muligheten å få NEBOSH, IOSH sertifikat, kurs om sikkerhet i høydearbeid, brannsikkerhetskurs og mye mer. Vi tilbyr også kurs og opplæringer tilpasset dine behov.

Meld deg på i dag

Yrkesopplæring

Øk kompetansen til dine ansatte og hjelp dem erverve nye evner ved hjelp av et stort utvalg av kurs og yrkesopplæringer.

Meld deg på i dag

Co-workers discussing project in office conference

Ledelsessystemer og -standarder

Vær oppdatert på de stadig endrende seg tilnærmingene innen ledelse og regulatoriske og teknologi standarder som spiller en nøkkel rolle i hvert firma. Vi tilbyr opplæring tilpasset behovene til hver målgruppe – fra grunnleggende- og innføringskurs til kurs for ledere og interne revisorer som møter opplæringskriterier for sertifiseringsorganer.

Meld deg på i dag

Woman Independently Learning Online

Nettbasert opplæring

Internett og eLearning opplæring gir ubegrenset muligheter – uten å forlate jobben. Derfor har vi utviklet et system med hybride opplæringer som omfatter nettbasert opplæringer og eLearning for å tilfredsstille alle dine behov innen dette feltet.

Meld deg på i dag

car factory

Kvalitetsstyring

For å beholde kunder er det nødvendig å sikre en god kvalitet på produkter og tjenester uansett bransje og området du jobber i.

Meld deg på i dag

Auditors at a construction site

Sikkerhet og Risikostyring

Sørg for sikkerhet og god risikostyring i alle områdene av din virksomhet ved hjelp av våre opplæringer viet tilt tema som motvirkning av korrupsjon, risiko-sentrisk tenkning, ISO 27001 informasjonssikkerhet, ISO 28000 forsyningskjeder sikkerhet, ISO 31000 og andre.

Meld deg på i dag